Skip to content
blue color orange color green color

ASA:Advanced Sports Activities

ASA PARK -HOME arrow ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ SOCCER -INFO arrow ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για greek mini football federationΑποτέλεσμα εικόνας για greek mini football federation 

 

 

 


Το Total UNI-League φέτος θα διεξαχθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Βόλο, Χαλκίδα, Ρέθυμνο, Λαμία, Καβάλα και Ιωάννινα.
 
Για όλες τις περσινές ομάδες που θα αγωνιστούν ξανά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις περσινές τους εμφανίσεις και έτσι να πληρώσουν μόνο μία συμβολική εγγραφή. Μάλιστα, αν μία ομάδα έχει εμφανίσεις από πέρσι μπορεί να υπαχθεί σε αυτήν την κατηγορία ακόμα και αν έχει κάποιες νέες προσθήκες παιχτών. Απλά για τους νέους θα παραγγελθούν αντίστοιχες επιπλέον εμφανίσεις σαν της ομάδας. Για όλες τις νέες ομάδες που θα αγωνιστούν για 1η φορά, η τιμή εγγραφής περιλαμβάνει και την εμφάνιση UMBRO, η οποία και πάλι είναι εξαιρετικά χαμηλή, στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά στους όρους συμμετοχής.
 
Μπορείτε τηλεφωνικά (6936030100, 2109515730) αλλά και μέσω e-mail (online στο σχετικό link http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8) να δηλώνετε συμμετοχή και να κρατάτε έτσι σειρά προτεραιότητας! Μη διστάσετε βεβαίως να τηλεφωνήσετε για να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία ή να στείλετε σχετικό e-mail! Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τους νέους Όρους Συμμετοχής στο σχετικό link και όλες τις μετατροπές σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν!
 
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Total UNI-League αποτελεί το επίσημο εθνικό Πρωτάθλημα MINIFOOTBALL της χώρας και αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι οι κορυφαίοι παίχτες της διοργάνωσης καλούνται στην προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball για ένα χρόνο και η Ομάδα εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις αλλά και στην επικοινωνία μας προς τα έξω. Προσοχή, δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο 11x11, ούτε για ποδόσφαιρο σάλας, αλλά για minifootball, δηλαδή αυτό το δημοφιλές άθλημα που όλοι παίζουν, το λεγόμενο 5x5, 6x6, 7x7. Το miniEURO 2016 διεξάγεται στην Ουγγαρία. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση και για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής... (δείτε υλικό από το miniEURO  2013 που φιλοξενήσαμε στην Ελλάδα ενώ το miniEURO 2015 διεξήχθη με επιτυχία στη Κροατία).
 
Στα θέματα των συνεργατών μας...
 
Στην παρέα του Total UNI-league έχουμε φυσικά ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΡΗΓΟ, το Total της ΦΑΓΕ το πιο δροσιστικό και ποιοτικό γιαούρτι της ελληνικής αγοράς, το οποίο εδώ και χρόνια κάνει περήφανη την χώρα μας στο εξωτερικό καθώς εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες! Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης αποτελεί το Α και το Ω για την επιβίωσή του και φροντίζει και για το μεγάλο δώρο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή αλλά και για μικρότερα δώρα για 1η, 2η, 3η θέση και Κυπελλούχο κάθε πόλης!
 
Η mybet συνεχίζει για 2η συνεχόμενη σεζόν την υποστήρξή της στον θεσμό. Ας μην ξεχνάμε πως η mybet παραμένει πιστή στη στρατηγική της διεθνώς να υποστηρίζει τον επαγγελματικά οργανωμένο ερασιτεχνικό αθλητισμό.
 
Η Wilkinson αποτελεί επίσης ένα νέο όνομα στην διοργάνωση και λαμάβνει θέση στην εκκίνηση της σεζόν με σκοπό να ...ομορφύνει και να περιποιηθεί το look των χιλιάδων παιχτών μας.
 
Στην παρέα του συνεχίζει και η UMBRO, η οποία ντύνει όλες τις ομάδες της διοργάνωσης με τις ποιοτικότερες εμφανίσεις.
 
Το ίδιο και για το CU, το οποίο θα αποτελέσει και θεμέλιο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ παιχτών και διοργάνωσης.
 
Συνεχίζει τη συνεργασία του με το μεγαλύτερο deal site για εκδρομές και ταξίδια που δεν είναι άλλο από το www.ekdromi.gr. Το εν λόγω site που είναι το site με τις μεγαλύτερες προσφορές στον κλάδο του τουρισμού θα φροντίσει και για κάποια από τα δώρα της νικήτριας ομάδας σε κάθε πόλη!
 
Στους υποστηρικτές συνεχίζουν φέτος και τα YAVA, τα οποία θα διαφημίζουν την διοργάνωσης μέσα σε όλους χώρους τους  ενώ από κοντά και όλοι οι παλιοί γνωστοί υποστηρικτές – δωροθέτες:
 
Η ΑΝΕΚ LINES που ταξιδεύει τις ομάδες της Κρήτης.
 
Ο ΟΜΙΛΟΣ PEOPLECERT (ECDL), ξανά σε ρόλο δωροθέτη για τους Πρωταθλητές σε όλες τις πόλεις.
 
Η NIKON που ανταμοίβει 1ο σκόρερ και MVP με σημαντικής αξίας ψηφιακές μηχανές.
 
...και φυσικά όλοι χορηγοί επικοινωνίας τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο (Sportday, King Bet, Chill Out, i-TECH4u, Auto Τρίτη) όσο και σε κάθε πόλη ξεχωριστά!
 
Σε όλες τις πόλεις το άθλημα είναι 5x5 ενώ σε ιδιαίτερες περιπτώσεις υπάρχουν και γήπεδα 7x7 (πχ στην Πάτρα). H Τελική Πανελλήνια Φάση θα είναι μόνο 5x5.
 
Περισσότερες πληροφορίες στους Όρους συμμετοχής!
 
 
Τα γήπεδα που θα διεξαχθεί η διοργάνωση:
 
Αθήνα:
1. Soccer Park (πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας)
2. Mini soccer Βασίλη Καραπιάλη (Χαλάνδρι)
3. Soccerino (Ρέντη)
4. Minotavros Soccer Club (Ταύρος)
5. Star FC (Βούλα)
6. Paradise (Μεταμόρφωση)
 
Θεσσαλονίκη:
5x5 Ιβανοφείου - All Star
 
Ηράκλειο:
1. Calcetto 1997 (5x5)
2. Candia Maris Sports (5x5)
 
Πάτρα:
1. Rossoneri (πρώην Δαβουρλή)
2. Αθλόπολις fc 7x7 (Εγλυκάδα)
3. Νίκη Προαστίου (Μποζαίτικα - παραπλεύρως ΚΤΕΟ Πατρών)
4. Δίας fc (Ζαρουχλέικα)
 
Βόλος:
1. 5x5 Μαγνησιακού
2. Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ.Παρασκευής
3. Olimpico Sports Club (Τέρμα Ζαλόγγου)
 
Χαλκίδα:
Soccer Football Academy (Ψαχνά)
Σχολή ποδοσφαίρου Σούλης Παππάς (απένατι από τα ΚΤΕΛ)
 
Ρέθυμνο:
Asa Calcetto Sports 6x6 (Καστελάκια)
 
Καβάλα:
Goal of five (Περιγιάλι)
 
Λαμία:
Lamia fc soccer
 
Ιωάννινα:

Γήπεδα Μηλιώνη 5Χ5