Skip to content
blue color orange color green color

ASA:Advanced Sports Activities

ASA PARK -HOME arrow CALCETTO SOCCER ASA-SPORTS A.E
CALCETO SOCCER


 Λειτουργούμε καθημερινά, πρωί και απόγευμα

τηλ. κρατήσεων 2831020004 και 6937111621

   Πληροφορίες για τα πρωταθλήματα μας εδώ !  

 Το calcetto mini soccer club μέλος της Ελληνικης Ομοσπονδοιας  minifootball.

Όλοι οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 5×5, 6×6, 7×7 και 8×8 βρίσκουν πλέον στέγη αλλά και νέα κίνητρα στη συμμετοχή τους. Οι κορυφαίες ελληνικές εγκαταστάσεις ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα από την ένωση των εσωτερικών τους διοργανώσεων σε ένα ενιαίο εθνικό δίκτυο που δίνει την δυνατότητα διάκρισης των κορυφαίων ομάδων εκτός της πόλης τους αλλά ακόμα και εκτός της Ελλάδας μέσω της συμμετοχής της GCMFA στην EMF (European Minifootball Federation).Το ενιαίο αυτό δίκτυο δεν είναι άλλο από το Πρωτάθλημα Ελλάδος και το Πρωτάθλημα Κύπρου.

Από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των νεοσύστατων Εθνικών Πρωταθλημάτων Ελλάδας και Κύπρου, ρεπορτάζ από τους αγώνες και απεριόριστο φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση σε τοπικό επίπεδο, σε Πανελλήνιο Επίπεδο αλλά και από τις εμπειρίες της Εθνικής Ελλάδος και Εθνικής Κύπρου εκτός των συνόρων.

Το κοινό μπορεί ακόμα να βρει τα πάντα για το minifootball, τους επίσημους διεθνείς κανονισμούς, τις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της GCMFA (πέραν του Πρωταθλήματος Ελλάδος και του αντίστοιχου της Κύπρου) και μπορεί να επικοινωνεί με την Ομοσπονδία για οποιαδήποτε ερώτηση ή επισήμανση.

Τέλος, όλες οι εγκαταστάσεις συντονίζονται και λειτουργούν πλέον σε ενιαίο πλαίσιο με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό, την ανάπτυξη του αθλήματος και την θέσπιση γενικών κανόνων που θα φέρουν ακόμα περισσότερο κόσμο στους δικούς τους χλοοτάπητες. Πολύ απλά διότι όλοι οι φορείς που απαρτίζουν αυτό το πολυδαίδαλο σύστημα γίνονται πλέον ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ.

Αυτή είναι μόνο η αρχή. Η συνέχεια συναρπαστική και το tempo δίνει το ίδιο το moto της EMF: YOUPLAY.”

CALCETTO LEAGUE 6Χ6 ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016

Πρόγραμμα, βαθμολογία και κανονισμοί εδώ 

Μαζέψτε την παρέα σας (8-16 άτομα) και ελάτε να προγραμματίσουμε μαζί τις ώρες και τις μέρες που σας βολεύουν για την συμμετοχή σας μία φορά την εβδομάδα σε ένα πρωτάθλημα που πρωταγωνιστεί  η υγεία και η ψυχαγωγία..... αλλά και τα έπαθλα για τους καλύτερους. 
Μεγάλα δώρα για τους νικητές!!!

 UNILEAGUE CUP 2016-17 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ !!! 

Είσαι φοιτητής;  Πάρε την παρέα σου και παίξε μπάλα στο μεγαλύτερο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Κέρδισε μεγάλα δώρα, πάρε μέρος στο ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην μεγάλη γιορτή της πανελλήνιας φάσης που θα γίνει στην Αθήνα.

το TOTAL UNI-League αποτελεί το επίσημο εθνικό Πρωτάθλημα MINIFOOTBALL της χώρας και αυτό σημαίνει ότι σημμετέχει στην EMF (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Minifootball) και ότι η Πρωταθλήτρια Ομάδα παίρνει απευθείας ολόκληρη το εισιτήριο για την προεπιλογή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball μαζί με τους κορυφαίους παίχτους της διοργάνωσης για ένα χρόνο και εκπροσωπεί τη χώρα μας στις διεθνείς διοργανώσεις αλλά και στην επικοινωνία μας προς τα έξω. Προσοχή, δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο 11x11, ούτε για ποδόσφαιρο σάλας, αλλά για minifootball, δηλαδή αυτό το δημοφιλές άθλημα που όλοι παίζουν, το λεγόμενο 5x5, 6x6, 7x7. 

ΤΟ TOTAL UNILEAGUE για το Ρέθυμνο έχει γίνει πλέον θεσμός στην φοιτητική ζωή της πόλης! Κάθε χρόνο ένας μεγάλος αριθμός φοιτητών από τις σχολές του Ρεθύμνου λαμβάνουν μέρος σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού. Η οργάνωση του πρωταθλήματοςλαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες του προγράμματος των φοιτητών, εξεταστικές, διακοπές κλπ, Είναι προγραμματισμένο ώστε να δίνει την δυνατότητα ακόμα και σε εν ενεργεία παίκτες να μην έχουν εμπόδια λόγοπροπονήσεων. Πάνω από όλα όμως είναι ένα δυναμικό νεανικό πρωτάθλημα

Πληροφορίες στα τηλέφωνα  2831020004 και 6937111621 και στο ίντερνετ : www.unileague.gr 


ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στο γήπεδο CALCETTO 6Χ6  οργανώνονται πρωταθλήματα μίινι ποδοσφαίρου προσαρμοσμένα για όλες τις ηλικίες και τις δυναμικότητες.   Φιλοξενούνται επίσης οι προκριματικές φάσεις πρωταθλημάτων πανελλήνιας εμβέλειας σε συνεργασία με εταιρείες αθλητικού μάνατζμεντ και χορηγούς.  

Τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν διάρκεια 3 με 4 μήνες και η κάθε ομάδα παίζει μία φορά την εβδομάδα. Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε όλους να συναντιόνται με τους φίλους τους μία φορά την εβδομάδα και να ψυχαγωγηθούν αθλούμενοι με τους φίλους τους.

Τα πρωταθλήματα μας έχουν άριστη οργάνωση με προγραμματισμό του κάθε αγώνα από πολλές εβδομάδες πριν και πολύ καλή ενημέρωση και  επικοινωνία με τις ομάδες. Τα έπαθλα διαφέρουν από πρωτάθλημα σε πρωτάθλημα αλλά πάντα είναι άξια λόγου.

Μεταξύ των άλλων υπάρχουν πρωταθλήματα :

 

  • ΝΕΩΝ για μαθητές γυμνασίων και λυκείων τα οποία προγραμματίζονται με αγώνες τα σαββατοκύριακα,

 

  •  ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (μόνο το καλοκαίρι) δίνοντας την δυνατότητα και σε παίκτες του τοπικού πρωταθλήματος να διαγωνιστούν στις διακοπές τους

 

  • ΣΕΝΙΟΡ για αυτούς που είναι πάνω από 35 ετών και δεν θέλουν να «κοντραριστούν» με πιτσιρικάδες. Αυτά είναι πρωταθλήματα πιο ήπια χωρίς εν ενεργεία παίκτες.  

 

  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ για την μεγάλη φοιτητική κοινότητα των σχολών του Ρεθύμνου.

 

Εσείς δεν έχετε παρά να μαζέψετε την παρέα σας και να γραφτείτε στο πρωτάθλημα που σας ταιριάζει.